VILLA LEURS, VENLO

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Projectomschrijving

Het ontwerp van Villa Leurs is sterk beïnvloed door haar context, het tuinderkassen landschap van t’Ven en een strikte, sacrale ordening van het programma van onze klant.

 

De ruggengraat van de lay-out is een ruime gang die alle functies op een rationele en functionele wijze verbind.

 

De slaapvertrekken zijn op het noorden georiënteerd, de woonvertrekken op het zuiden.

In het noorden bevind zich het kassenlandschap, in het zuiden een grote landschappelijke groen zone.

 

De noordgevel verwijst op een bijna letterlijke wijze naar de architectuur van de tuinderkas. Niet enkel in vorm maar ook in materialisatie en constructie

Ontwerp

2005

 

Programma

Villa

Brutovloeroppervlak

465 m²

​​